facebook tracking

Cypern

Välkommen till vår avdelning på Cypern

Att jobba på Cypern

Vi på Sekraft tror på att öppna upp till stora möjligheter för våra anställda - som att jobba för en hållbar värld från Cypern tillsammans med ett drivet team inom solenergi. Med kontor i Paphos kan du som en del av Sekraft flytta och göra karriär utomlands. Vi hjälper dig med allt du behöver och utlovar en trygg anställning i en företagskultur präglad av ambitioner, utveckling och möjligheter. För dig som väljer att göra karriär på Cypern följer låga skatter, billigt boende och inte minst ett äventyr med över 300 soldagar om året. Vi är redo - är du?

Välkommen till Sekraft på Cypern.

Lär känna Paphos

Paphos är en liten kuststad på sydvästra sidan av Cypern - en idyllisk pärla som inte många känner till. För dig som finner lugnet i vacker natur och kristallklart hav och för dig som längtar efter ett härligt nattliv om helgerna är Paphos ett vinnande alternativ. Oavsett vem du är och vad du uppskattar i livet öppnar vi upp till möjligheten till att bo och arbeta på Cypern.

Vi hjälper dig med allt du behöver

Resa & boende

  • Vi betalar din flygresa och hjälper dig att hitta ett boende som passar dig. Dessutom betalar vi din hyra första månaden för att du ska få en lugn och skön start.

Bankkonto

  • Vi kontaktar din bank för att sätta upp ett bankkonto och betalkort för din lön. Allt för att din ekonomi ska vara i sin ordning när du landar på Cypern.

Försäkringar

  • Hos oss är du fullt försäkrad i arbetet. Vi ser till att du har en giltig sjukvårdsförsäkring om du skulle bli sjuk under din tid på Cypern.

Dokumentation

  • Vi ordnar med all dokumentation som krävs för att bo och arbeta på Cypern, så att du enkelt och smidigt kan flyga dit för att arbeta hos oss på Sesol.

Vad som utmärker oss

Familjär företagskultur

För oss är den interna företagskulturen ovärderlig. Oavsett vem du är eller vilken avdelning du tillhör låter vi den familjära känslan genomsyra hela Sekraft.

Kontor på Cypern

Vi på Sekraft vet att den bästa drivkraften kommer ur medarbetare som trivs på jobbet. Med kontor i både Sverige och på Cypern har vi på Sekraft öppnat upp nya dörrar för våra medarbetare.

Innovativa lösningar

Med moderna och smarta framtidslösningar för elbilsladdare finner vi drivkraft i att ligga ett steg före branschen och utvecklas tillsammans med våra kunder för att skapa en hållbar värld.

Powered by Sesol

Som en del av solcellsföretaget Sesol besitter vi omfångsrik erfarenhet och kan med glädje åtnjuta varandras stabilitet, kompetens och erfarenhet.

Bli en del av Sekraft-familjen

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

@livetpasesol

Som en del av Sesol bjuder vi in dig till att följa vårt karriärkonto och inspireras till att bli vår nästa kollega!

Fridhemsvägen 29
553 02 Jönköping Vägbeskrivning kontakt@sekraft.se 010-330 25 90

Göteborg

Växthusgatan 10
431 60 Mölndal Vägbeskrivning

Helsingborg

Helsingborg C
252 78 Helsingborg Vägbeskrivning

Kalmar

Kalmar C
392 32 Kalmar Vägbeskrivning

Nykvarn

Nykvarn Station
155 30 Nykvarn Vägbeskrivning

Paphos, Cypern

Paphos Vägbeskrivning

Stockholm

111 52 Stockholm Vägbeskrivning

Södertälje

Morabergsvägen
152 42 Södertälje Vägbeskrivning

Örebro

Forskarvägen 1
702 18 Örebro Vägbeskrivning

Connecta med oss

Hittar du inte en tjänst som matchar dig? Vi på Sekraft är alltid öppna för fler talangfulla medarbetare. Connecta idag och låt oss lära känna varandra inför framtida rekryteringar.

Avdelning

Cypern-kontoret

Connect
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor