facebook tracking

Försäljning

Välkommen till vår säljavdelning

Att jobba som säljare på Sekraft

I rollen som säljare möts du av ett team ambitiösa och tävlingsinriktade kollegor. Tillsammans finner ni drivkraft i att sälja in marknadsledande laddstationslösningar och att vara en vital faktor till Sekrafts fortsatta tillväxt. Som säljare på Sekraft spenderar du en stor del av din tid hos potentiella kunder för att generera försäljning ur möten som våra mötesbokare bokat in. Vi har identifierat framgång i att våra säljare får möjlighet att fokusera på det de är bäst på - att göra affärer. Fortsatt följer motiverande provisioner och bonussystem, mycket frihet under ansvar och förstklassiga förmåner.

Välkommen att göra karriär som säljare på Sekraft.

Lär känna Sekraft

Vi vet att våra smarta lösningar är en viktig del i förändringen mot en fossilfri framtid. Och det är våra ovärderliga medarbetare också. Genom åren har vi identifierat framgång som grundar sig i en stark företagskultur präglad av ambitioner, utveckling och möjligheter. Oavsett om du vill jobba för en klimatsmart värld via vårt kontor i Sverige eller på Cypern väntar en kultur som coachar till framgång - för dig, ditt team och oss tillsammans.

Gör karriär på Sekraft och känn stolthet i förändring varje dag. Välkommen till oss.

Vad som utmärker oss

Familjär företagskultur

För oss är den interna företagskulturen ovärderlig. Oavsett vem du är eller vilken avdelning du tillhör låter vi den familjära känslan genomsyra hela Sekraft.

Kontor på Cypern

Vi på Sekraft vet att den bästa drivkraften kommer ur medarbetare som trivs på jobbet. Med kontor i både Sverige och på Cypern har vi på Sekraft öppnat upp nya dörrar för våra medarbetare.

Innovativa lösningar

Med moderna och smarta framtidslösningar för elbilsladdare finner vi drivkraft i att ligga ett steg före branschen och utvecklas tillsammans med våra kunder för att skapa en hållbar värld.

Powered by Sesol

Som en del av solcellsföretaget Sesol besitter vi omfångsrik erfarenhet och kan med glädje åtnjuta varandras stabilitet, kompetens och erfarenhet.

Bli en del av Sekraft-familjen

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

@livetpasesol

Som en del av Sesol bjuder vi in dig till att följa vårt karriärkonto och inspireras till att bli vår nästa kollega!

Fridhemsvägen 29
553 02 Jönköping Vägbeskrivning kontakt@sekraft.se 010-330 25 90

Göteborg

Växthusgatan 10
431 60 Mölndal Vägbeskrivning

Helsingborg

Helsingborg C
252 78 Helsingborg Vägbeskrivning

Kalmar

Kalmar C
392 32 Kalmar Vägbeskrivning

Nykvarn

Nykvarn Station
155 30 Nykvarn Vägbeskrivning

Paphos, Cypern

Paphos Vägbeskrivning

Stockholm

111 52 Stockholm Vägbeskrivning

Södertälje

Morabergsvägen
152 42 Södertälje Vägbeskrivning

Örebro

Forskarvägen 1
702 18 Örebro Vägbeskrivning

Connecta med oss

Hittar du inte en tjänst som matchar dig? Vi på Sekraft är alltid öppna för fler talangfulla medarbetare. Connecta idag och låt oss lära känna varandra inför framtida rekryteringar.

Avdelning

Försäljning

Connect
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor