facebook tracking

Mötesbokare

Välkommen till vår avdelning för mötesbokare

Att jobba som mötesbokare på Sekraft

I rollen som mötesbokare är du en värdefull länk mellan våra säljare och potentiella kunder som redan visat sitt intresse för att bli kontaktade. Tillsammans med ett team av kreativa, drivna och kommunikativa mötesbokare inspirerar ni dagligen privatpersoner, företagare, bostadsrättsföreningar och offentliga aktörer till att investera i en hållbar framtid tillsammans med oss på Sekraft. Som mötesbokare avfyrar du startskottet för hela försäljningsprocessen, sprider positiv stämning och bidrar till en ökad infrastruktur kring elbilsladdning runt om i hela Sverige. Fortsatt följer mycket frihet under ansvar, möjlighet till utveckling och förstklassiga förmåner.

Välkommen att göra karriär som mötesbokare på Sekraft.

Lär känna Sekraft

Vi vet att våra smarta lösningar är en viktig del i förändringen mot en fossilfri framtid. Och det är våra ovärderliga medarbetare också. Genom åren har vi identifierat framgång som grundar sig i en stark företagskultur präglad av ambitioner, utveckling och möjligheter. Oavsett om du vill jobba för en klimatsmart värld via vårt kontor i Sverige eller på Cypern väntar en kultur som coachar till framgång - för dig, ditt team och oss tillsammans.

Gör karriär på Sekraft och känn stolthet i förändring varje dag. Välkommen till oss.

Vad som utmärker oss

Familjär företagskultur

För oss är den interna företagskulturen ovärderlig. Oavsett vem du är eller vilken avdelning du tillhör låter vi den familjära känslan genomsyra hela Sekraft.

Kontor på Cypern

Vi på Sekraft vet att den bästa drivkraften kommer ur medarbetare som trivs på jobbet. Med kontor i både Sverige och på Cypern har vi på Sekraft öppnat upp nya dörrar för våra medarbetare.

Innovativa lösningar

Med moderna och smarta framtidslösningar för elbilsladdare finner vi drivkraft i att ligga ett steg före branschen och utvecklas tillsammans med våra kunder för att skapa en hållbar värld.

Powered by Sesol

Som en del av solcellsföretaget Sesol besitter vi omfångsrik erfarenhet och kan med glädje åtnjuta varandras stabilitet, kompetens och erfarenhet.

@livetpasesol

Som en del av Sesol bjuder vi in dig till att följa vårt karriärkonto och inspireras till att bli vår nästa kollega!

Fridhemsvägen 29
553 02 Jönköping Vägbeskrivning kontakt@sekraft.se 010-330 25 90

Göteborg

Växthusgatan 10
431 60 Mölndal Vägbeskrivning

Helsingborg

Helsingborg C
252 78 Helsingborg Vägbeskrivning

Kalmar

Kalmar C
392 32 Kalmar Vägbeskrivning

Nykvarn

Nykvarn Station
155 30 Nykvarn Vägbeskrivning

Paphos, Cypern

Paphos Vägbeskrivning

Stockholm

111 52 Stockholm Vägbeskrivning

Södertälje

Morabergsvägen
152 42 Södertälje Vägbeskrivning

Örebro

Forskarvägen 1
702 18 Örebro Vägbeskrivning

Connecta med oss

Hittar du inte en tjänst som matchar dig? Vi på Sekraft är alltid öppna för fler talangfulla medarbetare. Connecta idag och låt oss lära känna varandra inför framtida rekryteringar.

Avdelning

Mötesbokning

Connect
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor